fredag den 14. september 2012

Kähler er mere end keramik...

Kählers spisesalon ligger på M.P.Bruunsgade i Aarhus C, og igår aflagde jeg et lille visit - jeg havde nemlig hørt, at indretningen var et tilløbsstykke i sig selv. Og er man fan af indretning, kan man ikke lade være med at lade sig forføre. Væggene i spisesalonen var prydet med billeder fra Kählerværkstedet igennem de mange år. Smukt og en lækker reference til spisesalonens omdrejningspunkt.

Fotoet er fra Kähler Spisesalons hjemmeside og er taget af Hanne Gabel Christensen


Stedet er indrettet med mørke langborde i eg, og stolene var i det smukke, mørke palisandertræ. Af stoledesignere var bl.a. Hans J. Wegner, Harry Østergaard, Otte N.O. Møller og Børge Mogensen repræsenteret.  De lækre lammeskind, der var placeret rundt omkring på stolene, gav lidt ekstra hygge til rummet.

















FÅ STILEN: Tag på loppejagt og køb forskellige stole i mørkt palisandertræ. Få dem ombetrukket (eller gør det selv!) f.eks. med Kvadrats Clara 184 polstringsstof, og beklæd 1-2 stk med lammeskind. Find nogle gamle, lækre billeder, og få dem printet på lærred på f.eks. vistaprint.com. Placer lærrederne tæt op ad hinanden på en hvid væg.

Kvadrats Clara 184 polstringsstof. Nærmeste forhandler oplyses på tlf. 89 53 18 66



Langhåret islandsk lammeskind i farven grey/brown, kr. 1125,- på lammeskind.com (skind fra kr. 650,-/stk)
Og så rigtig god weekend til alle derude!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar